Buri-Buri

Buri Buri i el Guardià de les Bruixes

ESCENA 1 (Soroll d'alarmes, timbres i megàfons).

VEU EN OFF Atenció, atenció! A totes les unitats màgiques del parc. S'ha detectat una fuga de bruixes a la secció del Magatzem de les Ports. Posin tots els dispositius en alerta i dirigeixin-se immediatament cap a aquest sector. Repeteixo, immediatament. (Apareixen les tres bruixes: RABASSADA, BUDELLERA i VALLVIDRERA).
RABASSADA Tres-cents anys de foscor! Però per fi hem aconseguit escapar. Sort que aquell follet estúpid s'ha deixat la porta oberta...
VALLVIDRERA Jo ja creia que no en sortiríem mai. Renoi, quins cabells que porto!
BUDELLERA Ja no recordava com era la llum del sol...
VALLVIDRERA (Col·locant-se unes ulleres de sol i obrint un paraigües a mode de para-sol) Com a mínim tenim el nostre cutis intacte, cosa que no resulta fàcil a la nostra edat. Ja sabeu com poden arribar a espatllar un cutis els rajos ultraviolats... Oh!
RABASSADA Què et passa? Que has vist al Mag Esteve?
VALLVIDRERA Heu dit tres-cents anys!
BUDELLERA Això mateix.
RABASSADA No et preocupis Vallvidrera, recuperarem el temps perdut.
VALLVIDRERA Aviat serà l'aquelarre de les bruixes del Nou Mil·leni i tot el meu vestuari està passat de moda. Cal trobar amb urgència un centre comercial!
RABASSADA No siguis burra!
VALLVIDRERA El que tu diguis Rabassada, però jo no vaig amb aquests draps, que després et critiquen! (Soroll potent).
RABASSADA El Mag Esteve! On ets? Dóna la cara, si t'atreveixes. (Nou soroll potent, RABASSADA y VALLVIDRERA intenten localitzar l'origen del soroll i acaben descobrint que prové de l'estòmac de BUDELLERA)
BUDELLERA És que tres-cents anys són molts anys sense provar ni un mos...
RABASSADA Prou, germanes! Per fi ha arribat el gran dia: avui es complirà tot allò que us vaig prometre. Aconseguirem apoderar-nos del Tibidabo, conquistarem Barcelona i finalment, les bruixes regnaran tot el món! (Riu com una boja)...