Presentació del llibre:
TIBIDABO, EL PARC MÀGIC DE BARCELONA

PAC

Ara fa quasi 20 anys pujàvem per la carretera de la Rabassada, que lluïa colors verds de primavera, amb una maleta plena d'il·lusions cap al cim de la muntanya màgica i el parc d'atraccions del Tibidabo. Després de tots aquests anys ens mou encara la mateixa energia per animar i buscar els somriures dels petits i grans, la màgia dels diables, els follets, els pallassos i xanquers, animadors, músics, tot un seguit de personatges amb els quals hem crescut junts durant aquest temps.

Gràcies al parc, hem gaudit de moments màgics i irrepetibles, que esperem que també hagin quedat a la memòria dels nombrosos visitants que han vist les nostres actuacions.

I no ens aturem: l'espectacle continua!

Presentació del llibre:

Tibidabo, el parc màgic de Barcelona.

L'alcalde, Jordi Hereu, ha volgut presentar el llibre 'Tibidabo, el parc màgic de Barcelona' a la Sala Gran del Teatre Nacional de Catalunya. En la presentació també hi participen alguns del escriptors, artistes, historiadors o polítics que han aportat els seus records i impressions sobre la màgica muntanya barcelonina. En aquest volum s'acumulen les imatges, les anècdotes i fets històrics dels 109 anys del Tibidabo. Són més de 70 aportacions que recullen el passat, el present i el futur del parc d'atraccions