Els Tibipowers al Parc d'atraccions del Tibidabo

Tibipowers

El parc acaba de començar una nova temporada i l'equip d'inventors del parc del Tibidabo ultima els detalls per una nova jornada. Aquests divertits i esbojarrats treballadors són els encarregats de crear tot el que passa al parc: decorar-lo, inventar atraccions noves, tenir cura de les mascotes del parc, regar els arbres i, fins i tot, procurar que el Buri Buri es porti bé i no faci cap entremaliadura

Quan comencen a preparar tota la maquinària per l'endemà, se n'adonen que el combustible de crear somnis està a punt d'esgotar-se, ja que durant tot l'any el parc ha estat omplint els somnis de milers de visitants. És per això que necessitaran tots els elements necessaris per reomplir el dipòsit i poder seguir creant somnis.

Per poder omplir el dipòsit seran necessaris tots aquells ingredients que viuen al parc durant tot l'any: la màgia, la música, la solidaritat, l'emoció, els riures, etc... són els elements indispensables perquè el parc funcioni cada dia, i és per això que l'equip d'inventors s'afanyaran a aconseguir-los.

P o w e r s