Carnestoltes 2022

Fa dos anys que no us venia a veure. Una passa us ha retingut a casa, us ha fet fer quarentenes, Us ha fet pasar fred i no us ha deixat abraçar-vos. Però jo, en Carnestoltes, sóc valent, ja hem coneixeu, Amb l’energia que tinc jo, el que contagia alegría, Bon humor, rebe-lia, bon rotllo i abraçades a dojo.
A més a més, sabeu una cosa?.... Com voleu que estigui tant de temps sense veure-us? M’enyorava, us he trobat tant a faltar !! Les vostres cares, amb els ulls oberts, alguns amb lleganyes. La vostra boca també oberta, les vostres rialles, Els vostres pentinats i barrets, les vostres disfresses, el ritme que porteu al cos, la vostra marxa¡
Però ara ja estic aquí, he vingut per ser feliç amb vosaltres. Vinga, que començi la festa!, ballem, saltem, fem el bestia, amb mi tot es pot i tot s’hi val, perquè ha arribat Carnaval! Tria el que vols ser durant uns dies i et fas la disfressa. Si no et reconeixen, fliparàs mandonguilles! Benvinguda la gresca, la música i l’amor Benvinguts al temps de disbauxa i de capgirar-ho tot. Visca en Carnestoltes i el seu regnat!